CaribbeanIslands.com

Luxury Travels
Home 5 Karibiska fakta 5 Karibisk kultur

Den moderna karibiska kulturen har varit starkt influerad av Europas kultur och traditioner, tillsammans med inslag av afrikansk kultur och andra som har kommit till öarna genom invandrarbefolkningar. Dessa olika migrationsvågor har bildat en verkligt unik blandning av kök, musik, konst, seder och traditioner i regionen.

En av de mest kända aspekterna av karibisk kultur är regionens musik. Även om de har rötter i både europeisk och afrikansk kultur, är ljuden av reggae, maräng, calypso, rumba och zouk distinkt karibiska. Även om de karibiska öarna delar aspekter av en gemensam kultur, erbjuder varje nation något unikt och distinkt för besökare. För fantastiska landskap och lyxresorter åker de till Caymanöarna. St. Kitts och Nevis lockar med sin avskildhet och livliga musikfestivaler, Barbados unika stil kombinerar hästkapplöpningar på dagen och calypso-dans på natten, och US Virgin Islands lockar besökare med sina plantageturer och oförstörda stränder.

Moderne karibisk kultur har blitt sterkt påvirket av kulturen og tradisjonene i Europa, sammen med hint av afrikansk kultur og andre som har kommet til øyene gjennom innvandrerbefolkninger. Disse ulike migrasjonsbølgene har dannet en virkelig unik blanding av mat, musikk, kunst, skikker og tradisjoner i regionen.

En av de mest gjenkjennelige aspektene ved karibisk kultur er regionens musikk. Selv om de har røtter i både europeisk og afrikansk kultur, er lydene av reggae, marengs, calypso, rumba og zouk musikk utpreget karibisk. Selv om de karibiske øyene deler aspekter av en felles kultur, tilbyr hver nasjon noe unikt og distinkt for besøkende. For fantastisk natur og luksuriøse feriesteder drar de til Caymanøyene. St. Kitts og Nevis tiltrekker seg med sine tilbaketrukkethet og livlige musikkfestivaler, Barbados unike stil kombinerer hesteveddeløp om dagen og calypso-dans om natten, og De amerikanske jomfruøyene trekker besøkende med sine plantasjeturer og uberørte strender.